Kringen & diensten

14 oktober 2020

De centrale focus op wekenlijkse diensten gaat een tijdlang verschuiven naar de verschillende soorten kleine groepen. Thematisch zullen kringen en diensten veel meer op elkaar aan gaan sluiten.

Lees verder

Hybride avondmaal

28 oktober 2020

Het avondmaal zowel in de kerk als thuis vieren op een manier die verbindt. Met een ritueel waarbij je niet kijkt, maar met z’n allen mee doet en mee beleeft.

Lees verder

Herkerken agenda

13 november 2020

Heel bijzonder, vinden we, dat ons boek na 2,5 week al herdrukt moet worden. En dat we vervolgens ook het bericht krijgen in de top 20 van christelijk non-fictie te staan. Volgende week maandag 16 november gaan we om tafel met 10 predikanten over ‘hun ervaring en rol’ in deze doolhoftijd van kerk en corona.…

Lees verder

Boek in ’t kort

25 november 2020
Lees verder

Podcast Herkerken

29 november 2020

Jan Wolsheimer spreekt Remmelt Meijer en Peter Wierenga over de weg vooruit voor kerken in en na de coronapandemie.  Luister de podcast – en ga voor meer podcasts naar Missie Nederland In deze editie van de Kerk & Samenleving-podcast van MissieNederland spreekt Jan Wolsheimer met Remmelt Meijer en Peter Wierenga – auteurs van het net verschenen…

Lees verder

V&D als fout voorbeeld

02 december 2020

Vlogs over Kerk in Verandertijd – deel 1 In de volgende video zie je 6 redenen waarom V&D failliet ging in 2015. Als kerk kun je van dit warenhuis leren wat je vooral anders zou moeten doen.

Lees verder