Herkerken agenda

Heel bijzonder, vinden we, dat ons boek na 2,5 week al herdrukt moet worden. En dat we vervolgens ook het bericht krijgen in de top 20 van christelijk non-fictie te staan.

Volgende week

1. maandag 16 november gaan we om tafel met 10 predikanten over ‘hun ervaring en rol’ in deze doolhoftijd van kerk en corona. We zullen een samenvatting van hun inzichten, gedachten en ideeën hier gaan plaatsen.
  2. dezelfde maandag mogen we bij Missie Nederland de studio in voor een podcast / interview over het boek. De link naar de opname staat hier.
  3. vrijdag 27 november dachten we we mee tijdens een dag van het Evangelisch College: Corona: vloek of zegen voor de kerk? De eerdere live stream is via het evangelisch college terug te vinden.